Pita segel Ptfe

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

12MM 19MM 25MM Kualitas Tinggi paménta tinggi ékspor ptfe pipa sealing benang segel pita segel
Kandel: 0,1mm / 0,004 "
Lebar: 12mm (1/2 ") 19mm (3/4") 25mm (1 ")
Kapadetan: 0,8g / cm3 dugi ka 1,80g / cm3
Komposisi: Min. 99% PTFE parawan, Max. Pigmén 1%
Temp. Rarangkén: -450F (268C) ka + 500F (260C)
Peunteun Tekanan: nepi ka 3.000PSI
Kakuatan regangan: 15N / mm2
Perpanjangan: Mnt 50%
Ingetan: Hirup rak Unlimited (kirang ti 70F dianjurkeun)
Flammability: Henteu kaduruk
Pasar utama: AS, Rusia, Mexico, Kanada, Chili, Eucador, Brizal, Australia, Selandia Baru, Singapura, India, Pakistan, UAE, Mesir, Afrika Kidul sareng seueur nagara ti Éropa
Penjualan Annel: 150-200 wadah per taun
Saatos penjualan penjualan: dina satengah taun, upami kualitas produk dipendakan cacat, pamayaran lengkep bakal dibalikeun
Staf perusahaan: Perusahaan didirikeun taun 1997. Aya 300 padamel, 20 insinyur senior, 50 teknisi senior, 20 staf penjualan perdagangan asing, sareng 20 padagang penjualan perdagangan domestik.
Babandingan penjualan: 70% ékspor, 30% penjualan domestik
Mérek:  Mérek dagang kadaptar SZ, dina waktos anu sasarengan kami tiasa ngaropea mérek numutkeun sarat konsumén, tapi jumlah minimum order sahenteuna 100 karton

 

Panjelasan Produk

Barang Henteu Lebar (mm) KTP / OD (mm)

LF-001 12mm ID30-OD50

LF-002 12mm ID25-OD50

LF-003 12mm ID25-OD56

LF-004 12mm ID30-OD56

LF-005 12mm ID33-OD56

LF-006 12mm ID25-OD60

LF-007 12mm ID25-OD76

LF-008 15mm ID30-OD60

LF-009 19mm ID25-OD56

LF-010 19mm ID25-OD76

LF-011 19mm ID25-OD86

LF-012 19mm ID25-OD94

LF-013 19mm ID25-OD96

LF-014 25mm ID25-OD56

LF-015 25mm ID25-OD92

 

Pita Segel PTFE Thread mangrupikeun bahan segel idéal. Pita PTFE Threaded Tape didamel numutkeun Standar Internasional.

Rincian bungkusan

 

1,10 gulung / ngaleutikan, 1000 gulung / karton

2,10 gulung / ngaleutikan, 250 gulung / kotak tengah

3,10 gulung / kotak warna, 1000 gulung / karton

4,10 gulung / kotak warna, 250 gulung / kotak tengah, 1000 gulung / karton

5,10 gulung / ngaleutikan, 100 gulung / kantong pvc, 1000 gulung / karton

 

Kamampuhan Suplai:

120000 Gulung / Gulung per Dinten

Salawasna berorientasi ka palanggan, sareng éta tujuan utama urang pikeun kéngingkeun supplier anu paling terhormat, dipercaya sareng jujur
Ayeuna, urang nyobian lebet pasar énggal dimana kami henteu ngagaduhan sareng ngembangkeun pasar anu parantos kami tembus. Dina akun kualitas unggul sareng harga kalapa, kami bakal janten pamimpin pasar, punten tong ragu ngahubungi kami ku telepon atanapi email, upami anjeun resep kana produk kami.


  • Saméméhna:
  • Teras: