Tentang Kami

"HEBEI MAIN TRADING CO., LTD" mangrupikeun subkomitas Hebei Wanda Malleable Iron Corp., Ltd, anu didirikeun taun 1997. Kami ngarah & éksportir & pamasok propésional anu didaptarkeun "SZ" Merk tiasa dipasang pipa beusi, produk kami tiasa dianggo dina sababaraha pipa pikeun nganteurkeun gas, cai, minyak sareng sajabina. Éta tina assotrments euyeub: banded, manik, polos; galvanis sareng hideung; tipe beurat sareng jenis lampu. Ukuran nyaéta 1/4 dugi ka 6 inci. Standar : Standar BS, Standar DIN, standar Amérika.

Hebei Gain Trading Co., Ltd nekenkeun kualitas sareng kapercayaan. Perusahaan parantos kéngingkeun ISO9001, ISO14001 sareng OHSAS18001, sertifikasi UL sareng FM Amérika, CE tina EU, ABNT Brazil, TSE Turki Cina Sertifikasi Wajib sareng sertipikat sareng penghargaan anu sanés, "Hebei Creditable Enterprise" ti saprak 1996, "propinsi Hebei Perusahaan anu luhur integritas "ti saprak 2008," Produk Terkenal di propinsi Hebei "ti saprak 1996," Merk Terkenal tina Fittings Pipe Beusi Anu Tiasa di Cina "ti saprak 2013," Merek Dagang Terkenal "di 2014.

Samentawis éta kami tiasa nyayogikeun baja karbon (butut dilas) fittings pipa, fittings pipa stainless steel, fittings pipa kuningan, fittings tekanan tinggi, GIpipe, pipa baja seamless, pipa seamless stainless steel, flensa palsu / cor, jinis klep, pita segel PTFE sareng produk hardware standar kualitas luhur.

Kami ngekspor barang di luhur ka Taiwan, Thailand, Singapura, UEA, Mesir, Turki, Kénya, Afrika Kidul, Uganda, Ékuador, Vénézuéla, Chili, Méksiko jsb langkung ti 60 nagara. Kualitas standar internasional kalayan harga anu paling kompetitif disambut ku sadaya palanggan anu berharga.

Kami bakal teras-terasan ngajalankeun prinsip operasi "TRUST JUJUR & MUTUAL MANFAAT" sareng nawiskeun produk kualitas standar & stabil anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan di dunya. Pangalaman ékspor anu cekap sareng jasa propésional sareng pabrik anu dipraktekkeun sareng tim insinyur terlatih mangrupikeun dasar anu kuat pikeun ngadorong anjeun damel babarengan sareng urang sepanjang waktos.

Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng ngarepkeun kami tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis anu saé dina waktos anu payun.

New_UL_certification-1
ISO_2020-02-27_15.28
ce