Pipa puting

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

NIPPLE PIPI Waja
Bahan 1. baja karbon, 2. baja campuran, 3. baja tahan karat
Standar Inggris Threads: BS21
Standar DIN Threads: DIN2999
Amérika Standar Threads: ASTM A865-9
Tés Hidrolik Tekanan Gawe: Max 1.5MPa
Tekanan Tés: Max 2.5MPa
Suhu: -20 ~ 120 ° c
Modél Satengah gandeng / stop kontak, gandeng lengkep / stop kontak
Beungeut ØGalvanis
Ø Éléktron galvanis ØNormal hideung / Hideung ngagenclang
Ukuranna OD 1/8-8
Kandel Tembok 0,5mm-10mm
SCH20, SCH30, SCH40, SCH80, SCH100.SCH120, SCH160, STD, XS, XXS, CLASS A, CLASS B, CLASS C, jsb
Panjangna Kirang ti 12m atanapi salaku syarat mésér
Séri Seri beurat, séri Standar, séri Sedeng, séri Lampu
Sambungan Awéwé
Wangunna Sarua
Sertipikat ISO9001: 2000, BV,
Aplikasi fittings seueur dianggo nyambung kana pipa sareng cai, minyak, gas sareng sajabina.
Produk anu aya hubunganana 1. Flensa 2. fittings pipa beusi anu bisa diawan
3. Pipa 4. Carbon steel bokong-las fittings
5. klep 6. fittings tekanan tinggi
7. Alat kelengkapan kuningan 8. PTFE .tope segel pita
9. Alat tambaga 10. fittings pipa beusi saluran
11. Kabeulit alur 12. Kabersihan sanitasi, jsb.
Gambar atanapi desain pelanggan sayogi.
Pakét 1. Karton Tanpa Palét.
2. Karton Sareng Palét.
3. Kantong Anyaman Ganda
Atanapi sakumaha syarat mésér.
Rinci pangiriman Numutkeun jumlah sareng spésifikasi unggal urutan.
Waktos pangiriman normal tina 30 dugi 45 dinten saatos nampi setoran.
Pasar utama: AS, Rusia, Mexico, Kanada, Chili, Eucador, Brizal, Australia, Selandia Baru, Singapura, India, Pakistan, UAE, Mesir, Afrika Kidul sareng seueur nagara ti Éropa
Penjualan Annel: 150-200 wadah per taun
Saatos penjualan penjualan: dina satengah taun, upami kualitas produk dipendakan cacat, pamayaran lengkep bakal dibalikeun
Staf perusahaan: Perusahaan didirikeun taun 1997. Aya 300 padamel, 20 insinyur senior, 50 teknisi senior, 20 staf penjualan perdagangan asing, sareng 20 padagang penjualan perdagangan domestik.
Babandingan penjualan: 70% ékspor, 30% penjualan domestik
Mérek:  Dagang mérek SZ anu didaptarkeun, dina waktos anu sami anjeun tiasa ngaropea mérek numutkeun sarat konsumén, tapi jumlah minimum order sahenteuna 10 ton per spésifikasi, sareng biaya muka kapang dieusian. Volume ékspor kumulatif ngahontal 5 peti sareng biaya bubuka kapang dipulangkeun

  • Saméméhna:
  • Teras: