Aplikasi

  • Natural gas

    Gas alam langkung >>

    Tiasa dianggo pikeun sagala rupa pipa pikeun ngangkut gas alam, cai, minyak, jst.
  • Oil

    Minyak langkung >>

    Tiasa dianggo pikeun sagala rupa pipa pikeun ngangkut gas alam, cai, minyak, jst.
  • Special

    Husus langkung >>

    Tiasa dianggo pikeun sagala rupa pipa pikeun ngangkut gas alam, cai, minyak, jst.
  • Water

    Cai langkung >>

    Tiasa dianggo pikeun sagala rupa pipa pikeun ngangkut gas alam, cai, minyak, jst.

tentang Kami

Hebei Gain Trading Co., Ltd nekenkeun kualitas sareng kapercayaan. Perusahaan parantos kéngingkeun ISO9001, ISO14001 sareng OHSAS18001, sertifikasi UL sareng FM Amérika, CE tina EU, ABNT Brazil, TSE Turki China Certification Wajib sareng sertipikat sareng honor anu sanés, "Hebei Creditable Enterprise" ti saprak 1996, "propinsi Hebei Perusahaan anu luhur integritas "ti saprak 2008," Produk Terkenal di propinsi Hebei "ti saprak 1996," Merk Terkenal tina Kelengkapan Pipa Beusi Anu Tiasa di Cina "ti saprak 2013," Merek Tiongkok Terkenal "di 2014 ..

langkung >>

wartos